donderdag 28 maart 2013

deze keer geen haakcafe!!!


Donderdag 28 maart geen haakcafe!

Ik doe mijn best om weer helemaal fit en gezond te worden, maar ben nog niet helemaal beter. Ook hebben we diverse afspraken die voor onze kinderen erg belangrijk zijn. Alles bij elkaar maakt dat ik nog even rustig aan doe. Gisteren (woensdag) ben ik nog een keer naar het ziekenhuis geweest voor de niersteenvergruizer, alleen deze keer helemaal in Ede. Misschien bespaart het me een operatie, en een langere hersteltijd maar het is best een beetje pijnlijk en vermoeiend. Verder ga ik nu twee keer in de week naar fysio voor mijn hernia. Het lijkt iets te verbeteren. Dankzij de nierstenen heb ik een beter beeld van mijn nieren en ik ben best geschrokken, maar ik kan er nu nog wat aan doen om de achteruitgang tegen te gaan. Dus dat is nu even belangrijk heb ik besloten. 

Daarnaast hebben allebei de kinderen ook onze steun meer dan ooit nodig. Allebei hebben ze problemen. Om ze weer vooruit te helpen moet ik veel gesprekken met school en andere instanties voeren. Ook dat kost veel tijd natuurlijk. Normaal is deze blog vooral over de leuke dingen in mijn leven en de studio. Ik vind het nu toch beter om dit hier te delen. Ik heb zoveel lieve kaartjes en berichtjes gehad, en dat doet me echt goed! Vandaar dat ik hier wat uitleg geef. 

Vrijdag en zaterdag ga ik proberen om in de studio te werken. Als het niet de hele dag lukt ga ik tussendoor gewoon een paar uutjes dicht. Zaterdag van 13:00-16:00 uur is Annelie er dus weet je zeker dat je niet voor niets komt! Kom je van ver, maak dan even een afspraak!

Met het rustig aan doen kom ik wel toe om weer wat inspiratie op te doen en keuzes te maken voor het komende jaar, Naast dingen voor meisjes is het vaak lastig leuke dingen voor jongens te vinden. Een vriendin wees me hier weer eens op en dat heeft geleid tot een moodbord met ideeen om uit te werken.

Contempory Boro 2 van Jude Hill

echte Boro

http://spiritcloth.bigcartel.com/product/contemporary-boro-2
Daarnaast heb ik de rust aangegrepen om een online cursus over de Boro van Jude Hill  te bestellen. Boro is een japanse werkjas, die eindeloos hersteld werd uit armoede Door de steekjes met de hand en interesse in hergebruik is er een enorme belangstelling voor ontstaan in de kunst en textiel wereld. Nu het repareren niets meer met armoede te maken heeft maar met een manier van in je leven staan heeft het juist iets heel persoonlijks om een dierbaar kledingstuk met de hand te repareren en op die manier te versieren.
Dit in combinatie met de jongenskleding zal vast tot nieuwe dingen in de studio leiden. Maar wat en wanneer is nog even afwachten! 
Het is in ieder geval een heerlijke verrassende cursus met video's en interessante idee├źn  Het is een goede manier om me af te leiden van de lastige dingen in mijn leven en me niet nutteloos te voelen terwijl ik rustig aan probeer te doen. 

Dan nog een vraag, ik heb een map vol patronen die nog niet helemaal af zijn. Iemand een speciaal verzoek dat ik voorrang moet geven? Laat een berichtje achter hieronder! of op facebook waar ik ook behoorlijk actief ben.

1 opmerking:

Lisa zei

Hi,

Ik heb je genomineerd voor een Liebster award!

Lisa