maandag 9 januari 2012

Dinsdag 10 Januari recycle cafe in Amsterdam tijdens bijeenkomst Duurzame Vrouwen Lijst

Morgen ga ik naar Amsterdam. Naar de bijeenkomst van de Duurzame Vrouwen  lijst. Nog maar kort geleden  op Twitter ontstaan en nu al een bijeenkomst met zo'n 80 vrouwen. Allerlei inspirerende sprekers hebben zich aangemeld. Het doel is om samen te kijken of we als vrouwen ons duurzame doel kunnen benoemen en elkaar kunnen helpen het te bereiken.

Ik organiseer er een textiel-recycle cafe.
Een ontmoetingsplek waar je vraag en antwoorden kwijt kan, je eigen naamkaartje kan maken en ideeen op kan doen om iets met hergebruikt textiel te maken. Ik heb diverse voorbeelden gemaakt en neem behalve Hoooked Zpagetti en Ribbon XL, schone oude shirtjes, ook wat experimentele garens mee van crab en melk gemaakt en natuurlijk handgesponnen wol van eigen dorp.

wil je er meer over weten kijk dan op http://www.linkedin.com/groups/Duurzame-Vrouwen-Lijst-4156952?home=&gid=4156952&trk=anet_ug_hm
Het is voor iedereen toegankelijk, wel even aanmelden (na maandagavond gewoon aan de balie van de locatie) en er wordt een vrijwillige bijdrage verwacht.2 opmerkingen:

Elly zei

Helemaal geweldig! Ik heb mij vanmorgen op Linkedin toevallig opgegeven voor de groep met Duurzame vrouwen. Ik heb zelf een webwinkel in alles voor hoofd, schouders, knie en teen en dan van hergebruikte materialen! Neem ook eens een kijkje op www.365mutsen.blogspot.com alles is van uitgehaalde wol, garen of oude trui gemaakt.
Ik zou heel graag met jullie in CC blijven, en zeker de volgende bijeenkomst bij te wonen.

Roberta Bortoluzzi zei

Oi amiga, adoro teu blog sempre tem coisas lindas por aqui,estou aqui também para informar o novo endereço do meu blog, para você não deixar de me visitar , já que para a mim a sua visita é tudo de bom,beijokas...
http://titacarre.com
http://agulhaetricot.com
http://titacarre.elo7.com.br visite minha loja tb e deixe sua opinião sobre meus produtos.