donderdag 21 april 2011

fijne pasen, Happy eastern


Het weer ziet er heerlijk uit! lekker rustig met een haak of breiwerkje in de zon. Nog even wat garen nodig voor het weekend? We zijn met goede vrijdag open van 9:00-17:00 uur (dus geen koopavond) en zaterdag ook van 9:00- 17:00 uur

The whether forecast looks fine for the Netherlands. Do you want to sit down in the sunshine having a lazy easter knit or crochet a bit? If you are in the Netherlands you can come for yarns on Friday 9:00-17:00 and on Saturday on the same hours.

Nieuw boek van Debbie Bliss binnen met vertaling! Inmiddels ook alle kleuren van eco baby van Debbie Bliss. Ik ben een prachtig wit babytruitje aan het breien!

3 opmerkingen:

lindevrouw zei

Prachtige site heb je! Welk sjabloon gebruik je?
Of gebruik je nog het oude klassieke sjabloon voor dit blog? Laat me even weten, zoek er al steeds naar! Dit is mooi breed opgezet!
Jij ook fijne Pasen! groetjes Lindevrouw

sweet and simple stuff zei

Bedankt! Ik weet het niet meer precies welk sjabloon, maar ik heb wel met alles zitten spelen to het naar m'n zin was. Ik denk een van de simple sjablonen maar kon niet meer vinden. Ik probeer altijd alles aan te passen, dus ook de twitter banner enzo.

Carla zei

Marijke, leuk dat ik op je bloglijst sta. Ook ik heb je toegevoegd aan mijn lijst. Nog een fijne voortzetting van Pasen.
Groeten
Carla