woensdag 10 november 2010

Groot artikel in Reformatorisch Dagblad

http://www.refdag.nl/achtergrond/consument/hoooked_zpagetti_is_hip_haken_1_513592

Ongelooflijk wat een aandacht! Eerder al een mooi artikel in het Nederlands Dagblad waar ik nog niet eens goed aandacht aan had gegeven op deze blog en nu paginagroot in het Reformatorisch Dagblad.
Het is zaterdag al heel druk geweest, en hoewel er telkens wel enkele kleuren moeilijk te krijgen zijn hebben we een grote bestelling geplaatst die morgen binnen komt als het goed is. Omdat het nieuwe boekje al direct uitverkocht dreigt te raken hebben we dat ook erbij besteld. Vandaag hebben Geesje Mosies van Hoooked en mijn twee top collega's Kim Poelwijk en Tess  van Riet van ECHT STUDIO het tweede boekje op de beurs Kreadoe gepresenteerd. Ik ben zo benieuwd!

2 opmerkingen:

Jenny zei

Heb het stuk in de krant gelezen, kreeg het van mijn schoonmoeder, zaterdag naar kreadoe geweest en een bol meegebracht...nu tussen huishoudelijke werkjes door steeds bezig....schiet niet erg op maar dit is zo leuk!!
Op mijn blog komen de foto´s jammer dat jullie zover bij mij vandaan wonen...
Succes!

Groetjes Jenny

sweet and simple stuff zei

Dank je. Leuke blog heb je Jenny! Als je de Zpagetti lastig vind haken kan je proberen iets losser te haken. Dat helpt wel. En de volgende keer een soort met meer stretch uitzoeken. gr. Marijke