woensdag 18 mei 2016

Tijd!

Tijd!

Tijd om weer eens te reflecteren! En misschien ook weer wat te schrappen Ben een beetje moe. En er zijn een paar erg mooie dingen bijgekomen die maken dat we andere dingen moeten gaan schrappen.......
Caitlin en ik hebben besloten na het laatste schaapscheerdersfeest dat we minder op markten en festivals willen staan.

BRADERIE

Met de braderie op 18 juni houden we flinke uitverkoop in de studio van heel veel materialen die niet meer bij onze nieuwe wat luxere stijl passen. Zorg dat je vroeg bent! (vanaf 10 uur)

HIPPIEFESTIVAL

Verder is het een voor mij vrij grote beslissing, maar we gaan dit jaar ook niet de "wild weave gathering" organiseren tijdens het hippie festival.
We zullen natuurlijk wel het festival bezoeken! Maar we merken dat we van project naar project proberen te rennen. En dat de kosten te hoog worden als je kijkt naar wat we willen bereiken.
Caitlins kantbreiwerk polswarmers en mijn haak/boduurwerk. Geverfd met sandelhout.

EIGEN WERK

We richten ons nu weer meer op ons eigen werk van onze prachtige materialen. Dat zullen we met jullie delen via ons blog en sociale media en we willen eindelijk iets meer online te koop aanbieden voor verre bewonderaars.
Laat ons ook gerust weten wat je zou willen aanschaffen. Zodat het aanbod aansluit op jullie wensen.

LESSEN

Ook geven we nog steeds graag les. Ook hier willen we graag aansluiten op jullie vragen. Natuurlijk willen we je leren (alpaca)spinnen, (kant)breien, (Iers)haken, (kostuums)naaien en/of plantaardig verven, om maar de belangrijkste dingen te noemen. Maar vaak kunnen we je ook ook met andere vragen verder helpen.
Samen inspiratie opdoen met een lekkere latte machiato bij Kampeerterrein de Lievelinge

ECO TEXTIEL STUDIO, Caitlin en Marijke Bongers

Toen we ruim 7 jaar geleden begonnen en Caitlin nog erg jong was maakten we vooral schattige eenvoudige wollen (kinder) producten. Inmiddels zijn we steeds meer de kant op gegaan van topkwaliteit garens, vezels en mooi verfijnd handwerk. De naam Sweet and Simple STuff gebruiken we daardoor iets minder. Hoe zich dat gaat ontwikkelen hoor je in de toekomst. De blog is voorlopig in ieder geval nog onder deze naam.
www.sweetandsimplestuff.blogspot.com

FEEDBACK

We horen graag jullie reacties hierop!
xxx
Caitlin en Marijke

Geen opmerkingen: