dinsdag 31 maart 2015

Haakfeestje met workshop! Nieuw garen van Hoooked

Haakfeestje met workshop!


Hoooked werkt aan patronen voor het nieuwe ecologische gerecyclede katoenen garen! 
Het heet Milano eco Barbante (5,99 voor 200 gram) geschikt voor haaknaald 4 mm, mooi licht en heel fijn tweed achtig. textielgaren/eco-barbante-milano-uni/milano-eco-barbante-spring

Nou wij ook! 

En zaterdagmiddag hebben we om het te vieren een workshop haken met dit leuke garen voor haaknaald 4mm ! Het haakt heel makkelijk en wij denken dat het geweldig is voor bohemien, hippie vestjes, truitjes, tassen, slingers. knuffels en home deco! Caitlin en ik geven zaterdagmiddag van 15:00-17:00 uur een leuke haakworkshop in onze studio voor zowel beginners als meer gevorderden. 

Omdat het een Hoooked feestje is rekenen we voor een keer maar 10 euro! Dus je moet er snel bij zijn! geef gelijk even op!
info@marijkebongers.nl

We hebben in deze mooie SPRING kleurtjes ook nieuwe Ribbon XL binnen en verder meer kleuren in het prachtige, wat dikkere, EKO yarn.

De gewone katoenteelt maakt dat mensen in de teelt jong sterven (35/40 jaar jonge mannen sterven), kinderen worden met 25% meer handicaps geboren, en Syrische vluchtelingen werken in Turkije van jong tot oud 12 uur per dag, 7 dagen per week in de hitte tussen de met gif bespoten velden. 

Daarom verkopen wij alleen biologische en/of fair trade en gerecyclede katoen. Hier een mooie docu hoe het ook kan! Van plant tot t-shirt door een Nederlandse ondernemer. Om weer een beetje blij te worden na alle deprimerende beelden! HET KAN WEL!https://www.youtube.com/watch?v=53eOCNkwDpM

Geen opmerkingen: