dinsdag 11 juni 2013

Echt alle garens met korting tijdens de braderie 15 juni!

Tijdens de Braderie zaterdag 15 juni op alle garens 10% korting, op enkele garens zelfs 50% maar daarvoor moet je er wel snel bij zijn! De braderie begint om 10 uur!
Zpagetti ipv 1,15 Euro per 100 gram zaterdag 1,= Euro en een grote hoeveelheid zelfs maar 0,50 Euro per 100 gram!

 Eco baby van Debbie Bliss, fairtrade en biologisch super zacht garen met 10 % korting, zoals op alle garens, en een aantal uitlopende kleuren 50% korting!

  De prachtige Japanse noro garens, niet aan mode onderhevig, op milievriendelijke manier op oude machines gemaakt.
Wereldwijd een geliefd garen, ook hierop 10% korting. Dit garen is kostbaar en speciaal, dus ook de korting is de moeite waard. (normale prijzen tussen de ca. 12 en 24 Euro, nu 10% korting

 Ook op de handgeverfde eigen collectie zaterdag 10% voordeel!
 Bijvoorbeeld dit prachtige door ons geverfde garen van 60% cool wool, 20 % zijde en 20% bamboe 13,95 per honderd gram (420 meter) nu 10% korting!

Het patroon komt van de Drops-site en is goed te doen. Een heerlijk haakwerk voor in de zon/schaduw en om op vakantie mee te nemen!
http://www.garnstudio.com/lang/nl/visoppskrift.php?d_nr=137&d_id=29&lang=nl

Het schaapscheerdersfeest is een groot succes geweest! Ik heb veel van jullie daar gezien! Hier vast een foto van Tine en Caitlin, Tine is Nederlands spinkampioen geweest en is jaren voorzitster van de spingroep in Gorinchem geweest, Caitlin spint vanaf dat ze 12 is en heeft in de Schaapskooi in Ottoland heerlijk naast Tine zitten spinnen. Mooi om van hen samen een foto, gemaakt door professioneel fotografe Abigail van Kooten, te hebben! meer foto's van die dag komen later! www.abigailvankooten.com


Dan nog wat nieuws over volgende week donderdag 20 juni! In de hele wereld zijn er dan knutselfeestjes van de inspirerende website www.etsy.com waar steeds meer vormgevers hun werk verkopen. Wij hebben al een poosje leuke contacten met andere Etsy sellers (verkopers) en doen dit jaar mee aan de Etsy Craft Party! van 19:30- 21:30 uur in onze studio kan je gewoon komen voor de gezelligheid, met je eigen handwerk, of een plantenhanger haken! opgeven kan o.a. via de link hieronder. Of in de studio. Dat is wel belangrijk om ons feestje goed te plannen! Volgende week nog wat meer hierover!

http://marijkebongers-efbevent.eventbrite.com/Geen opmerkingen: