woensdag 27 februari 2013

haakcafe 28 februari en waar ik verder mee bezig ben.

Donderdag 28 Februari is het weer haakcafe. In de ochtend van 9:30-11:30 uur en in de avond van 19:30- 21:30 uur. Iedereen is welkom om met eigen werk aan te schuiven. Geen les maar gezellig samen handwerken of idee├źn opdoen, natuurlijk kan je ook komen breien, spinnen of zelfs mijn nieuwe weefraam uitproberen!Gisteren een spindag in Soest gehad met de Fiber Art spingroep. We waren te gast bij de talentvolle Suzy die op facebook en Etsy Wool Wench is. Ze had een Skype ontmoeting met Pam en haar fibervriendinnen in Amerika geregeld wat heel bijzonder en leuk was!
Omdat Caitlin vakantie heeft kon ze ook gezellig mee en zoals altijd is iedereen verbaasd over mijn talentvolle dochter die al zoveel weet en kan op haar leeftijd.


Ook zijn we zondag samen bij Mariette Cordes in Amsterdam geweest. We kennen Mariette van Finland waar we hebben meegedaan aan haar haak en breiproject

Verder hebben we gewerkt aan garens van Schonebekerwol van de Schaapskooi Ottoland Hier organiseren wij op tweede pinksterdag 20 mei van 10 tot 16 uur een wolfeest tijdens het jaarlijkse schaapscheerdersfeest. Het belooft een gezellige dag te worden niet alleen  met demonstraties en workshops en een grote sortering aan dingen gemaakt van wol ook leuke muziek en zang. Deze twee weken heb ik extra hulp van Imme Mourik, de dochter van een van mijn wolvriendinnen. Dat komt geweldig uit want handwerk blijft arbeidsintensief en wat extra hulp daarbij is nooit weg!

2 opmerkingen:

Muts en meer...haken zei

Zeg maar gerust heerlijk bezig geweest!
Fijne dag Tineke
bollies53.blogspot.com

marijke Bongers zei

Dankje Tineke! je bent zelf ook lekker bezig met je blog!
xxx Marijke