maandag 15 oktober 2012

weekend 19 oktober gesloten, 20 oktober open van 11:00-17:00 uurHierboven wat voorbeelden met het prachtige Noro garen waar ik later wel eens meer over zal vertellen. Nu gewoon niet zoveel tijd.

Komende week ga ik naar een workshop in Zonnemaire in Zeeland. Alleen de plek is al heerlijk want we zijn dan weer in de huisjes van de prachtige kleine eco camping aan de Grevelingen  Kijkuit. En die is nu verder leeg dus we kunnen met ca. 18 textielvrouwen genieten van de rust en de natuur.
Daar krijgen we les van de zeer ervaren kunstenaar Dorothy Caldwell uit Canada.http://pinterest.com/marijkebongers/dorothy-caldwell/
Alleen een lezing van haar zou al inspirerend zijn, dus een paar dagen en avonden (want de ervaring leert dat we heerlijk doorwerken na de maaltijd) met haar werken is zoiets als in de 7e hemel zijn.

Annelie moet natuurlijk vrijdag naar school maar zaterdag zal ze de studio van 11:00- 17:00 uur open doen. Er is dan een nieuwe voorraad Hoooked Zpagetti, Ribbon XL en Fuzzilli binnen.

Verder ben ik met Juliette van Julesfashion bezig geweest aan het ontwerp voor de kampioens trui voor het NK visbakken dat op 2 november weer in de Peulenstraat is. Supergezellig voor jong en oud! En de trui Ben ik met hulp van Ana aan het breien van Ijslandse Bulki Lopi.

Dit keer een wat korter bericht, want een paar dagen weg is heerlijk maar vergt wel voorbereiding.

Geen opmerkingen: