donderdag 5 juli 2012

Hippiefestival 2012


Vrijdag en zaterdag ben ik gewoon in mijn studio te vinden maar zondag sta ik op het Hippiefestival in Gorichem.

hippiefestival 2012

Ik sta niet vaak op markten en houd meestal de zondag lekker vrij maar 1 keer per jaar maak ik een uitzondering.

Dit is namelijk een heel gezellig wat kleiner festival met veel uitstekende muzikanten en singer/songwriters uit de omgeving. Die oude nummers van Janis Joplin en andere klassiekers vertolken.

Donna Bastiaans

Lekker buiten de waterpoort aan de rivier. En waar ik heel veel leuke mensen ken!!!!
Zoals Donna Bastiaans artiest en mede- (ze doet het niet alleen hoor ik haar al roepen!) organisator.


Helga BuitelaarEn Helga Buitelaar met haar super enthousiaste zangwerkplaats (zaterdag 15:00 uur! niet missen, te leuk, en filmen voor mij!!!!)
Die ook een ook in de huid van Janis Joplin kruipt...
En ik zie Ester ook vast nog,......

Fairy knitters en Roxanne Biesheuvel 

en Roxanne Biesheuvel die zondag om 15:00 uur zelf een optreden heeft!!! (Fleetwood Mac, Suzanne, Marjolein, Imme....en heel veel andere vriendinnen van de Fairie Knitters! Gezellig dus. Kom je ook?

Ben je al gek op haken?

Kom me dan helpen het publiek helemaal in de hippiesfeer te brengen. Als je het even me doorgeeft dan zorg ik voor een kleedje, een mandje met Zpagetti, een haaknaald en een schaar. Dat neem je dan lekker mee tussen het publiek en haken maar. Je maakt armbandjes of hoofdbandjes voor de mensen om je heen en geeft ze gratis weg. Iedereen die me helpt krijgt (ook gratis) een avondje les bij mij in de studio aangeboden. Ik organiseer daar een speciale haakworkshop voor op een donderdag avond (tunisch haken en guimpehaken)

Sweet Bohemian Style

In plaats van het bekende retro-hippie sfeertje ga ik deze keer voor een kraam in Sweet Bohemian stijl.
Wat kan je dan verwachten? Veel kanten kleedjes, rose, mint en bleu. Bloemen voor aan je muur, om je hals of op je hoofd. Zoet en vintage en super romantisch. Hieronder nog wat foto's om je helemaal in de sfeer te brengen. 

Ecologische- en Fairtrade garens

Alle soorten Hoooked garens ( alles gerecycled) zijn in onze kraam weer in kleine bollen te koop zodat je het eens lekker uit kan proberen. Dus zowel de Zpagetti de Ribbon XL en de nieuwste Fuzzilli van Hoooked. 


Gratis patroonMet een gratis patroon van de speciaal ontworpen hippie ketting voor dit jaar! En natuurlijk een sortering van garens onze andere garens zoals de ecologische en fairtrade eco baby en eco aran. Een katoenen garen van Debbie Bliss


http://www.hippiefestival.nl/

2 opmerkingen:

miss-minoes zei

Wat een leuke stijl: zacht en luxe tegelijk, en nog natuurlijk ook!

sweet and simple stuff zei

Dank je Ama! Ik weet steeds beter wat ik echt wil! zowel biologisch als fairtrade, maar ook Franse chic, en een vleug Art Deco, 20 en 30er jaren vintage...