donderdag 23 februari 2012

vanavond Haakcafe en nieuwtjes van Hoooked!
Vanavond van 19:30 tot 21:30 uur weer gratis haakcafe! gezellig je handwerk mee of gewoon kletsen en in de studio inspiratie opdoen. We hebben ook veel craftboeken om in te kijken. 

Je kan ook komen om te shoppen trouwens, je hebt dan de eerste keus van onze nieuwe voorraad van Hoooked. Nieuwe hengsels en lederlook bloemen, daarbij is het mogelijk om een bijpassende lederlook bodem te kopen. Een superleuke truc om je tas makkelijker en minder zwaar te maken. Ik zal het vanavond laten zien. Ook zijn er nieuwe printjes Zpagetti. De koffie en de thee is zoals altijd 1,50 per kop voor onze drie goede doelen (Malawi, Peru en Oeganda) waarover snel meer nieuws want inmiddels zijn we weer wat verder met de samenwerking en hebben nu bloemen uit Peru van eigen biologische katoen en prachtige ebbenhouten knopen en sjaal-spelden ook voor ons gemaakt in Oeganda.

De foto's zijn van nieuwe patronen waar we aan werken, gemaakt van Ribbon XL en bij het mandje met vervilte wol. Er leuk en ook hier hoor je snel meer over!

2 opmerkingen:

Nanachan zei

I love this color...
pink-green and grey are fresh combine! :D

Roberta Bortoluzzi zei

Hej vän, jag älskar din blogg alltid har vackra saker här, jag är från Brasilien, jag är också här för att informera den nya adressen till min blogg, så att du inte misslyckas med att besöka mig, eftersom för mig med besöket är allt gott, noggrant ...
http://titacarre.com
http://agulhaetricot.com
http://titacarre.elo7.com.br tb besöka min butik och låt din åsikt om mina produkter.