maandag 12 september 2011

Hello ETSY in Berlijn

gebreide kol van Hoooked Zpagetti
Ik ga komend weekend naar de Hello Etsy conferentie in Berlijn. http://www.helloetsy.com/ Met een groep Nederlandse en Belgische collega's en de rest van de wereld kunnen we inspirerende lezingen volgen, workshops doen, en elkaar ontmoeten. Een hele groep creatieve mensen die zich willen inzetten voor een maatschappij die een beetje eerlijker en schoner is. Die lieve meiden die bij me werken zorgen er voor dat de studio gedeeltelijk toch open kan blijven. En dan is het als het goed is weer een poos over met wisselingen in de openingtijden hoor!
Vrijdag is de studio open van 15:30 uur tot 21:00 uur
en Zaterdag van 9:00 uur tot 15:00 uur.

I will travel this week to the Hello Etsy conference in Berlin http://www.helloetsy.com/ Together with colleges from the Netherlands and Belgium en the rest of the world we can follow inspiring lectures, great workshops and visit network meetings. A large group of creative people that are all in for a community thats a bit more fair and cleaner.
The lovely girls who helps me in the studio are (again) so sweet to open the studio for a couple of hours:
openingtimes this weekend:
Friday  15:30 - 21:00
Saturday 9:00 - 15:00

2 opmerkingen:

Annemarie zei

Hoi Marijke, bedankt voor je leuke reactie op mijn blog! Hoe was de Etsy-bijeenkomst in Berlijn? Ik ben heel erg benieuwd!
Groetjes, Annemarie

noofs zei

Mooi werkstuk! Prachtige kleuren ook.