donderdag 28 juli 2011

so sad!Studio komend weekend 29 en 30 Juli dicht.


Wat een verdrietige dag, vanmiddag (woensdag) stierf mijn vader in het gasthuis....Ik hoorde het toen ik net bij mijn schoonouders bij de eerste hulp was geroepen. Ook met mijn schoonvader gaat het nu heel heel slecht, hij is terug naar huis. Mijn schoonmoeder en zusje waken nu deze nacht bij hem.

Such a sad day, this afternoon (wednesday) my dad died....Ik got the call standing at the bed of my father in law at first aid. We can not reach him anymore, they brought him home and my mother in law and sister in law are at his bed.

5 opmerkingen:

Hélène zei

Marijke.... wat kan ik zeggen?

Gecondoleerd.

Ik wil jou en je familie heel veel sterkte wensen de komende tijd.

Liefs Hélène

Anoniem zei

Lieve Marijke, Ik wil jou en je hele familie heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijd. Ondanks dat je wist dat het einde naderde van je vader is het toch heel snel gegaan. Ik denk aan je....

Liefs Renske

Gerda Hartman zei

Ik was vorig jaar een keertje bij je in de winkel en toen kwam je vader toevallig langs. Je kon aan alles merken dat hij zo trots op zijn dochter was. Dat vond ik zo leuk om te zien. Wat erg dat hij er nu niet meer is. Heel veel sterkte toegewenst en ook met je schoonvader.

Sofieke zei

Ik wens je heel veel sterkte toe!

Veel liefs Sofieke

Saen Crea zei

Caitlin en Marijke, heel veel sterkte met het verlies van jullie vader/opa. En ook heel veel sterkte toegewenst de komende tijd met het ziekzijn van je schoonvader/opa.
Liefs Carla