donderdag 10 februari 2011

Nog 600 nieuwe bollen Hoooked Zpagetti een plekje geven!!!/ Try to find space for about 600 cones of Hoooked Zpagetti clothyarn

Vorige week moesten we zoveel mensen teleurstellen dat we vandaag nog een keer zijn wezen inkopen. Ondanks de enorme drukte is het team Hoooked toch weer gelukt om ons van garen te voorzien. (super bedankt!) Ik heb nu gelukkig weer een aantal pakken wit, creme, grijs en schattige zomerkleuren en prints. Als je dus, zoals veel van onze klanten, zelf met een groepje haakt of tasjes voor anderen maakt is nu de mogelijkheid om wat extra te halen. Inmidddels is het zo druk dat het me niet meer lukt om spullen apart te zetten, het is niet meer te overzien. Zelfs de telefoon opnemen gaat niet altijd meer. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen hebben we zoveel meegenomen dat het vrijdag en zaterdag wel een wat rommelige open-studio zal zijn. De pakken Hoooked Zpagetti passen namelijk lang niet allemaal in onze prachtige pas neergezette kasten.

Sorry, no tranlation today, it's late and I have to find space  for about 600 extra cones of Hoooked Zpagetti clothyarn.

Geen opmerkingen: