donderdag 5 augustus 2010

Patronen en Workshops en 10 dagen vakantie

We gaan na dit weekend (dit weekend nog open!) 10 dagen vakantie vieren, net als bij de rest van jullie gaat er wel Hoooked Zpagetti mee natuurlijk! De studio/winkeltje is weer open op vrijdag 20 en 21 augustus. De laatste weken ben ik heel druk bezig met het voorbereiden van alle activiteiten in het najaar en de winter. Ik geef even een korte indruk van de plannen.

I'm sorry for the English visitors no time to translate, if google translation doesn't work good please let me know!

Natuurlijk de patronen!

28 September staan we op de craftymarkt in Amsterdam, daar willen we de eerste patronen op papier verkopen. 30 September komen ze dan op internet. Voor een paar euro kan je dan een patroon in de webwinkel met je computer downloaden en zelf uitprinten. Voor de mensen die niet zo van de computer houden, die kunnen een kaartje naar ons sturen en dan sturen wij het patroon via snailmail (de gewone post dus) naar je op.
 
 
Wil je er zeker van zijn dat je dit niet mist, stuur dan een e-mail of kaartje naar ons toe dan krijg je bericht zodra het online staat! info@marijkebongers.nl
Heb je wensen laat het ons weten! Dan maken eerst de patronen af waar het meeste vraag naar is. Uit de inzenders trekken we een winnaar en die krijgt ons eerste patroon gratis naar je toe ge-maild/stuurd.
 
Dan de workshops!
Mijn lijst is bijna af en morgen stuur ik de data naar de mensen die zich al opgegeven hebben.  Hier  op de blog komt zaterdag a.s. dan ook de lijst met de workshops.
Haken met Hoooked Zpagetti, guimpe-slingers maken, tasjes haken, rond haken, van een patroon haken, spinnen (met wol enzo) wol en zijde verven, kinderstudio, kinderfeestjes, en breien leren.
 
Verder zijn er ook vergevorderde plannen voor een "sweet and simple stuff cafe" Je ziet het we hebbben niet stil gezeten. Vrijdag en zaterdag dus nog open!
groetjes Caitlin en Marijke

6 opmerkingen:

Lilyean the Fairy Knitter zei

Ha lieverd!
Wat gaaf! Ga je een haakcafe beginnen! Daar wil ik graag wel een keertje naar toe! Kom je 30 augustus nog naar de Stitch 'n Bitch? Ik wil al je verhalen horen over Texel! Ik heb ook echt de gaafste dingen in de UK gezien! Nodig eens theeleuten en bijkletsen!
Liefs Suzanne

Lilyean the Fairy Knitter zei

Ha lieverd!
Wat gaaf! Ga je een haakcafe openen! Daar wil ik graag een keer naar toe! Kom je nog naar de Stitch 'n Bitch 30 augustus? Ben heel erg benieuwd naar je verhalen over Texel! Ik heb ook echt geweldige dingen gezien en mee gemaakt in de UK! Nodig weer eens bijkletsen en theeleuten! Geef binnenkort je data's voor het haakcafe door, dan kan ik ze op het nieuwe forum plaatsen, mag je natuurlijk ook zelf doen! Misschien heb je het al gelezen, ik heb een nieuw concept, omdat ik eigenlijk geen zin meer had in al die controle houden op het forum, iedereen mag nu reclame maken en doen, zo kan het forum in ieder geval lekker groeien en bloeien!
Liefs Suzanne

Lilyean the Fairy Knitter zei

Ik geloof dat ik nu 2 keer een soort gelijk bericht heb geplaatst omdat ik het bericht niet zag verschijnen... hihihi!

sweet and simple stuff zei

OH... er was wat veranderd op het blog en nu moet ik altijd eerst kijken of ik de reactie wil plaatsen. Dank voor alle berichtjes!! Ik geef jullie snel ook nog antwoord.

Fiff zei

Hi there! I just wanted to say that I really like your blog! So much lovely yarn and inspiration! I will follow what you do from now on / Maja in Sweden

sweet and simple stuff zei

thanks Maja! Your blog is nice too! with google translation I managed to read a lot of it. I see you love crochet and new eco yarns too! Isn't it exciting. I just bought some crabfibre for spinning!