dinsdag 25 mei 2010

leuke zomertasjes van Hoooked Zpagetti /Nice summerbags of cloth yarn Hoooked Zpagetti

Deze leuke foto's kreeg ik van Regina,  superleuk om de resultaten te zien!

These pics were send to me by Regina, so nice to see some results!

Vandaag weer op onderzoek naar echte Alblasserwaardse wol geweest. Alsof ik nooit anders doe heb ik vandaag een paar schaapjes aangewezen om hun vacht te reserveren.  De schapen zijn van de vader van Henny Dankers, de architecte die me geholpen heeft met m'n recyclede prieel voor de Hortus (nogmaals dank!)  en zo kunnen we straks tijdens de zomervakantie aardig wat spinnen ;-)

Today again on survey for real wool from the Alblasserwaard (the area where we live) Like I've done this all my life I pointed at some sheep to reservate their wool. The owner of the sheep is the father of the archtect who helped me with the recycled "prieel" for the Hortus. (again thanks so much!)
We are shure of spinning pleasure during summer holiday.

8 opmerkingen:

lindevrouw zei

Echt hele leuke tassen!!!!

sweet and simple stuff zei

Ik zal het aan Regina en haar vriendin doorgeven! Bedankt voor je reactie!
Je hebt er zelf ook al aardig wat gemaakt zag ik pas op je blog!
hartelijke groet Marijke

Annemarie's Breiblog zei

Hoi! Bedankt voor je ontzettend leuke berichtje op mijn blog! Ik volg jouw blog al een tijdje en ik vind het geweldig! Ik ben vandaag niet in Amsterdam, maar als je weer eens ergens op een markt staat laat het dan even weten want dan kan ik misschien even langskomen. Ik zou het erg leuk vinden als je een link naar je eerste patroon naar me door wilt sturen te zijner tijd. Nogmaals dankjewel, en ik blijf hier regelmatig een kijkje nemen hoor!

Groetjes, Annemarie

Anoniem zei

Hoi!
Wat een leuke zomer tassen!
Heb je hier ook een patroon van?
groetjes Andrea

Anoniem zei

Hoi.

Wat een leuke tassen. Ik ben zelf ook bezig met zpagetti haken. Heb je misschien voor mij het patroon van die blauwe tas met schelpjes.
Groetjes Gertine

sweet and simple stuff zei

Ha Andrea, Nee maar het is een variatie op het patroon Milano van Hoooked dus misschien met goed kijken en tellen dat je eruit komt. Ik heb deze niet zelf gemaakt maar twee klanten van ons...

Anoniem zei

Waar kan ik het patroon van het roze tasje met bloem vinden ?
Groetjes Anne

marijke Bongers zei

Ha Anne, er is geen kant en klaar patroon van, deze tasjes zijn door klanten van ons gemaakt en variaties op bestaande patronen. Als je in de buurt woont kom dan even naar de studio en ik leg je precies uit hoe je het zou kunnen maken. Tijdens onze nieuwe textiellessen kan je trouwens alles leren wat je wilt, dus ook van deze foto een patroontje maken en hoe je die verder zelf haakt en afwerkt. xxx Marijke