zaterdag 24 april 2010

het zpagetti dieet/the zpagetti diet

Wat is er veel gebeurd de laatste tijd! Heel erg druk gehad en super gezellig in het atelier op de vrijdagen en zaterdagen. We hebben inmiddels als de zon schijnt een klein terrasje om lekker buiten te zitten. Niet dat ik daar veel tijd voor heb...

Ik vergeet door de drukte en lange uren regelmatig te eten en heb minder erg in lekkere dingen en denk er over om een boek over het Zpagettidieet te schrijven ;-)

Caitlin heeft al heel veel gesponnen, en we zijn dealer geworden van de Ashford spinnenwielen. Dineke van de spinners heeft me weer veel geleerd. En ik ben inmiddels ook aan het spinnen.
We hebben wol van de schapen van boer Arie gekocht en hebben wat van de gesponnen wol geverfd.
Wol is tegenwoordig ook een afvalprodukt omdat de wolprijs lager is dan de kosten van vervoer. Raar hoor..

Inmiddels weten we dat Emmely Brand van de kunstacademie (Rotterdam) vanaf september stage komt lopen. Met haar gaan we een Bieschbos- en Ottolandcollectie ontwerpen met interieur/kado producten.
En gaan we eindelijk de patronen voor Hoooked Zpagetti online zetten.

Dindsdag heb ik een volle auto Hoooked Zpagetti bij Geesje gehaald. Het garen is zo geliefd dat diverse kleuren helemaal uitverkocht zijn. Maar onze vooraad is nog heel groot, dus is het vaak toch mogelijk een keuze te maken.

Deze week weer een fantastisch kinderfeestje gehad. Het is zo leuk om die jongens en meisjes met alle aandacht aan het werk te zien.

Op de hyves van een van m'n eerste klanten is een foto van haar dochtertje te zien met een baret van Hoooked Zpagetti die zo leuk is dat ik hem hier ook laat zien.

2 opmerkingen:

Lique zei

Kom je ook is kijken op het haak en amigurumi forum. Het is nu ook een stuk meer gericht op gewoon haken!

http://amigurumi.yourbb.nl/index.php

Liefs Lique

Lique zei

Je hebt de Happy 101 award gekregen! Kijk op mijn blog!