woensdag 28 oktober 2009

laatste nieuws over Hoooked Zpagetti


Voor de mensen die ons nog niet kennen, we hebben een atelier in Hardinxveld-Giessendam. Dit ligt vlak bij Gorinchem. Midden tussen R'dam, Utrecht en Breda.
In korte tijd zoveel gebeurd en gedaan! We zijn inmiddels een officieel bedrijf geworden en gaan samenwerken met Hoooked Zpagetti. Ik ben in wezen kopen en we haken ons (heerlijk!!) suf om voorbeelden voor de workshops te maken. We starten al op 14 november om 14:00 uur. Dit wordt een workshop voor losse inschrijvingen. Met minimaal 8 personen gaat het door!

Ook kun je vanaf nu bij ons terecht voor de artikelen die Hoooked verkoopt. Natuurlijk de garens, maar ook losse handvaten voor tassen en bamboe haak- en breinaalden. Vandaag een stukje etalage ermee ingericht. Loop overdag gerust binnen, hoewel we geen vaste openingstijden hebben zijn we vaak gewoon aanwezig.
We vinden het leuk als je zelf creatief bent en staan open voor vragen, heb je meer hulp nodig denk dan aan een workshop. Dit is 35,= euro per persoon incl. materiaal voor 1 middelgrote tas.
Meer mogelijkheden voor bv. bedrijven en vrijgezellen party's volgen snel.
http://www.hoooked.nl/ voor inspiratie.
Je kan een e-mail sturen naar info@marijkebongers.nl om in te schrijven of voor informatie.
graag tot ziens in ons atelier.
Marijke en Caitlin

Geen opmerkingen: