vrijdag 27 februari 2009

Beesten bij Joke en garens verven

Gisteren weer een heerlijke dag gehad. Eerst zijn we bij Joke geweest. Caitlin vond het heerlijk om met haar dieren te knuffelen (ook veel ideetjes door al die leuke karaktertjes) De paarden en poezen natuurlijk, maar Caitlin vond ook de kippen en haan Haniball onvergetelijk. Jokes huis is een huis vol plezier, overal liggen en hangen spullen die door Joke gemaakt zijn. En verder heeft ze een Djembee studio vol met handgemaakte muziekinstrumenten. En Caitlin mocht op haar zolder restjes wol en stof halen. Dank je Joke het was erg gezellig!
We kennen Joke door:

de Schapekop in Nieuwpoort
(superleuke winkel met de mooiste handwerkspullen, wol van o.a rowan, lapjes, vilt, prachtige bamboebreinaalden, inspirerende boeken en patronen etc, etc. Kortom Caitlin en ik slaan Amsterdam en Utrecht over om hier naar toe te gaan. We hebben inmiddels bedacht dat we dan parkeerkosten uitsparen en daar weer spulletjes van kunnen kopen.
O, ja en Carina van de schapekop vinden we ook heel aardig, en omdat ze Caitlin over haar bedrijfje liet vertellen zetten we hier de link van haar er natuurlijk ook bij.)
http://www.deschapekop.nl/



Omdat we proberen zo veel mogelijk te gebruiken wat we in huis hebben of krijgen kwamen we op het idee om glanskatoen te verven. We hadden ook nog ergens wat batikverf liggen. We hebben weer een heerlijke avond gehad en krijgen plannen voor de mooiste cupcakes en ijsjes die we ooit gezien hebben. Hier weer wat foto's:

Geen opmerkingen: