woensdag 19 oktober 2011

gratis patroon col van Sulka een superzacht fairtrade garen van Mirasol/ Free pattern Cowl of supersoft fairtrade yarns of the Mirasol project

We hebben diverse garens van het Mirasol project in onze studio. Behalve dat het echt geweldig garen is gaan de opbrengsten naar een project voor de kinderen van de herders in Peru. Je kan er alles over lezen op www.mirasolperu.com http://www.mirasolperu.com/themirasolproject.htm Het Sulka garen voor deze col is misschien niet goedkoop maar superzacht en van de beste kwaliteit. Het is een zacht mengsel van 60 % merino, 20% zijde en 20% baby alpaca. De glans en de kleuren zijn niet op een foto vast te leggen.
een streng Sulka Mirasol kost 6,95
Je kan de wol bestellen door een e-mail naar info@sweetandsimplestuff.nl te sturen, dan krijg je door wat het totaal bedrag wordt.

We have the beautiful yarns of the Mirasol project in our studio. Its really the most gorgeous yarn and the money goes to a great project in Peru for the children of the shephards. You can read about it and be inspired on their site www.mirasolperu.com http://www.mirasolperu.com/themirasolproject.htm The Sulka yarn is supersoft. its a melange of 60% Merino, 20% Silk, 20% baby Alpaca. The glow and colors are far much better in real than on a picture.
the price of this delicious Sulka  Mirasol yarn is 6,95 euro.
You may want to order the yarn for this cowl. Just send me an e-mail and I let you know how much the total price is.

8 opmerkingen:

Vlijtige Lies zei

Wat een ontzettend mooie col!Super met al die kleuren.laat de winter maar komen!

maarnietvangrijs zei

Wauw, wat prachtig!!

Melba zei

Prachtig:)

Ik zou der graag mee lopen.
Jammer dat patroon niet goed leesbaar is:(

:d Melba

ecotextilestudio zei

@Vlijtige Lies en maar niet van grijs en Melba:
bedankt!

@ Melba: ik kan door op de foto te klikken het patroon vergroten. Als dat bij jou niet lukt wil ik het wel naar je toe sturen per e-mail.

Elles Lanfer zei

Woeh, deze wil ik maken!! Fantastisch die kleuren! ;)

ecotextilestudio zei

Dank je Elles! Mocht je dat echt gaan doen, ik kan de wol evt. opsturen. Zou ook mooi als DIY pakket op Etsy kunnen, maar niet alles tegelijk...

Ankie zei

Als ik deze wil breien met Scheepjes Invicta colour ( voor nld. 3,5) hoeveel steken moet ik dan opzetten en hoeveel bollen heb ik dan nodig?

ecotextilestudio zei

Sorrie Ankie, maar ik heb helaas geen tijd om dat voor je uit te proberen. Ik denk dat je zelf aan de gang moet. Misschien zowiezo een dubbele draad nemen? succes!